ibanezblack

ibanezblack.com

About Us

ibanezblack

ibanezblack established on 2009 and now we can meet the restocking needs of all video game companies in any level, from small businesses to wholesalers, distributors or department stores and chain stores in Indonesia to government contracts.


ibanezblack has a commitment to its customers with unique safe and fast service. ibanezblack service department is proud on the highest quality of service, honest service (no surprises), safe and fast digital delivery.


We sell Amazon, Apple iTunes, Blizzard Entertainment, Crunchyroll, Ebay, Electronic Arts, Gocash, Google Play, Jagex Runescape, Karma Koin, League of Legends (Riot Games), Microsoft Windows, Minecraft, Netflix, Nintendo eShop Switch, Pandora One, Playstation, Skype, Spotify, Steam Wallet, Xbox Live, Wargaming, etc.


Our sales office is in Lombok Barat, Nusa Tenggara Barat. Located at Graha Permata Kota. CF07. (Visit us by appointment only).




Featured Products

Amazon Gift Card

Amazon Gift Card

Apple iTunes Gift Card

Apple iTunes Gift Card

Google Play Gift Card

Google Play Gift Card

Microsoft Gift Card

Microsoft Gift Card

Minecraft

Minecraft

Netflix Gift Card USA

Netflix Gift Card USA

Nintendo

Nintendo

Playstation

Playstation

Roblox Game Card

Roblox

Spotify

Spotify Gift Card

Steam Wallet Code

Steam Wallet Code

Xbox Gift Card

Xbox Gift Card

Contact Us

Better yet, contact us in person!

Semua order melalui website atau chat diproses setiap hari mulai dari jam 7 pagi sampai 12 malam WIB Estimasi proses order 1 - 10 menit (max 30 menit). 


PENTING : 

Nomer WhatsApp ibanezblack 081339319147 sudah tidak aktif. 

Sebagai alternatif, silakan order melalui website atau Kontak ibanezblack ke 


henrikky

https://wa.me/6281907988597 atau https://wa.me/6287760368667


Hendra 

https://wa.me/6287885196190


ice

https://wa.me/6281805648238


Line : @ibanezblack (gunakan tanda @ search di Line)

Message us on WhatsApp

ibanezblack

ibanezblack

Hours

Business Hours:

Open Everyday

07.00 a.m - 00.00 a.m - (GMT+7)

Buka Setiap Hari

07.00 Pagi - 12.00 Malam (WIB)

Khusus order melalui Shopee dan Blanja.com kami layani mulai dari jam 8 pagi - 11 malam WIB setiap hari

What They Say..

Tantri Syalindri (Singer)

image16

Yang pake iPhone trs mau beli aplikasi tanpa kartu kredit bisa pake voucher, tinggal mention @ibanezblack :))

7:13 PM - 23 Mar 2012

Raditya Dika (Comedian)

image17

nih agan @ibanezblack, tempat gue beli voucher itunes murah (dan original!).. Thanks ya gan.. :D

7:41 PM - 12 Aug 2011

Indra Bekti (Presenter)

image18

Wah seneng banget bisa beli voucher gift card apple murah meriah di @ibanezblack , thx gaaan , jadi lancar deh beli lagu dan apps 

8:46 PM - 27 Jul 2013